Ponta, despre ancheta parlamentara ceruta de PNL contra Guvernului din 2013: PNL era in Guvern! Caragiale e depasit total!

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, cu privire la cererea PNL de constituire a unei comisii parlamentare de ancheta pentru modul in care a fost cheltuit Fondul de rezerva al Guvernului in 2013, ca initiativa PNL il depaseste pana si pe Caragiale, explicand ca tot PNL se afla la guvernare in perioada mentionata.

“Ziua si demagogia: PNL vrea ancheta parlamentara contra Guvernului din 2013 – in 2013, PNL era IN GUVERN!!! Caragiale e depasit total!”, a scris Ponta pe pagina personala de Facebook.

PNL a cerut luni infiintarea a doua comisii parlamentare de ancheta care sa cerceteze “risipa de bani publici” in ceea ce priveste autostrada Brasov – Comarnic si Fondul de rezerva al Guvernului, pus recent in discutie de un raport al Curtii de Conturi.

Citeste si: PNL i-a solicitat lui SEBASTIAN GHITA sa se recuze din Comisia de control a SRI

“Vrem sa ne lamurim daca este vorba de prostie sau hotie”, declara co-presedintele PNL Alina Gorghiu. 

PNL acuza, citand raportul Curtii de Conturi, “gravele nereguli in ceea ce priveste modul de cheltuire a banului public cand vine vorba de Fondul de rezerva al Guvernului”.

Citeste si: ALINA GORGHIU A ANUNTAT CARE SUNT PRIORITATILE PNL IN MOMENTUL DE FATA