Ponta, despre cazul Berbeceanu: Daca vom constata ca se ia in considerare o singura versiune, nu vom sta cu ochii inchisi

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi doreste sa stie “tot adevarul” in cazul comisarului sef Traian Berbeceanu, arestat pentru ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere.

“Este un proces in curs si, stiti bine, nu putem comenta foarte mult. Evident ca imi doresc si eu sa stim tot adevarul si sa nu luam asa, pur si simplu pe incredere, ce se spune doar de o parte”, a declarat premierul.

Ponta a mai punctat ca in situatia in care va constata ca se va lua in considerare o singura versiune, nu va sta cu ochii inchisi si va interveni.

“Daca vom constata ca se ia in considerare o singura versiune si o singura parte, nu voi ezita sa ma exprim public (…) Nu o sa stam cu ochii inchisi numai asa…ca ne gandim ca daca Macovei zice ceva de justitie. Justitia este buna daca chiar face dreptate. Da? Nu e buna asa, in general. Justitia este buna daca face dreptate si vreau sa ma asigur si eu, ca toti cetatenii acestei tari ca la Alba se face dreptate, nu doar o reglare de conturi intre institutii. Deocamdata nu pot sa comentez mai mult. Am spus doar ca nici nu imi ingrop capul in nisip sa nu vedem ce se intampla”, a declarat premierul in conferinta de presa.