PONTA, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. Inainte fugeau de alegeri, acum vor in fiecare zi

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, dar ca ar fi bine pentru Guvern sa aiba mai putine alegeri. 

Totodata, seful Executivului s-a aratat sceptic in ceea ce priveste pozitia PNL.
“Pai…eu nu mai particip acum. Pot fi si comasate si separate. Sunt decizii politice. (…) Sigur ca e mai bine pentru un Guvern sa aiba alegeri mai putine, dar trebuie sa vorbeasca si cu infierbantatii astia de la PNL care vor in fiecare zi alegeri. Inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri si imi fac plangeri penale dupa ce au votat ei in Parlament sa nu se mai faca alegeri.

Daca Liviu reuseste sa aiba o discutie serioasa cu PNL…Pai nu au fugit de la Comisia de modificare a Constitutiei? Daca ii prinde si ii aduce inapoi e foarte bine”, a spus PONTA.

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani.

DRAGNEA sustine ca altfel Romania nu poate avea proiecte durabile, si spera si in sprijinul presedintelui KLAUS IOHANNIS.

Sursa foto b1