Ponta, despre controlul de la Sibiu: N-are legatura cu campania. De vina este un jurnalist din Sibiu care a dat o stire falsa

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca verificarile efectuate de Corpul de Control de Control al Guvernului nu au nicio legatura cu campania electorala, precizand ca nu se pune problema de a controla adversarii sai politici si completand ca de fapt un jurnalist din Sibiu “caruia ii plac breaking-news-urile” a dat o stire o falsa.

“Nu stiam ca e vorba de Sibiu, a aparut o stire falsa ca e corpul la Sibiu. Ar fi trebuit sa stiu. S-a lamurit imediat. Corpul de Control uneori la solicitarea DNA  a efectuat mai multe asemenea cazuri, inclusiv retrocedarile de terenuri. Nu e vorba de controlat adversari politici, n-are nicio legatura cu campania electorala. A aparut o stire falsa da unui jurnalist de la Sibiu caruia ii plac breaking news-urile”, a spus Ponta, la Digi 24.

Citeste si: TARICEANU, IN URMA CU 4 ANI: IOHANNIS ESTE UN FOARTE BUN CANDIDAT PENTRU PRESEDINTIA ROMANIEI

“Cred ca domnul Iohannis foarte des se ia dupa stiri din presa care se dovedesc neadevarate apoi. Putea sa intrebe la Primarie. Sunt multe primarii, eu ce trebuia sa zic, nu faceti control ca se supara Iohannis? Trebuia sa verifice informatia. Are un staff care merge pe ideea de a merge pe ofensiva, mergea cu domnul Basescu, nu cu domnul Iohannis o astfel de tactica. Este de vina un jurnalist din Sibiu caruia ii plac breaking-news-urile si nu verifica”, a adaugat Victor Ponta.

Citeste si: DEZVALUIRE SOC! TARICEANU NU VA APUCA SA FIE NUMIT PREMIER