Ponta, despre dezbaterile electorale: In 2009 ne-au pacalit cu d-nul Turcescu. De unde sa stim noi ca era cu misiune

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, in studioul Digi 24, ca il asteapta pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, la toate cele patru dezbateri care ar trebui sa aiba loc in turul doi si a amintit de dezbaterea finala din 2009 dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, moderata de Robert Turcescu, precizand ca “in 2009 ne-au pacalit, de unde sa stim ca era cu misiune acolo”.

“In 2009 ne-au pacalit ca sa fim foarte sinceri cu domnul Turcescu. Pana la urma ne-au pacalit, da. De unde sa stim noi ca domnul Turcescu era cu misiune acolo”, a declarat Ponta, adaugand “am fost la doua campanii pe care am vazut cum le-am pierdut, acum fac tot ce pot sa castigam”.

Intrebat de Cosmin Prelipceanu cate sanse da unei dezbateri cu Klaus Iohannis, Ponta a raspuns: “Minim patru sanse, inca nu exista un raspuns”.

Citeste si: PONTA, DESPRE CONTROLUL DE LA SIBIU: N-ARE LEGATURA CU CAMPANIA. DE VINA ESTE UN JURNALIST DIN SIBIU CARE A DAT O STIRE FALSA

Intrebat daca va merge la dezbaterea de la Universitatea de Vest din Timisoara, varianta propusa de Klaus Iohannis, Ponta a dat de inteles ca nu va merge, afirmand ca a ramas cu suspiciuni cu privire la “asa-zisele locuri independente”.

“Am ramas cu oarecare suspiciune in locuri asa-zis independente de oameni asa zisi independenti. Jurnalistii descoperiti ii stim cu totii, unii il plac pe d-nul Ioahnnis, altii pe mine, dar ii stiu si putem sa ne intalnim. N-am cerut niciun fel de moderator eu. Am spus, voi stabiliti moderatorii”, a adaugat Ponta. 

Citeste si: DEZVALUIRE SOC! TARICEANU NU VA APUCA SA FIE NUMIT PREMIER