Ponta, despre doctorat: Inteleg ca voi fi iar caz de CCR. Bineinteles ca ma apasa subiectul

Ponta, despre doctorat: Inteleg ca voi fi iar caz de CCR. Bineinteles ca ma apasa subiectul

Premierul Victor Ponta a reafirmat sambata seara, invitat la B1 TV, ca teza de doctorat nu i-a scris-o altcineva si a adaugat ca va astepta sa iasa forma legii din Parlament, declarandu-se convins ca va fi din nou “caz de CCR”. 

“Voi astepta sa vad cu iese forma legii din Parlament, sa vad ce spune Curtea Constitutionala, inteleg ca voi fi iar caz de CCR. Bineinteles ca ma apasa subiectul. Teza de doctorat nu mi-a scris-o altcineva, nu se pune asa problema. Sunt multe lucruri din trecut pe care nu poti sa le faci altfel acum”, a precizat Victor Ponta.

Citeste si: PONTA: CONFLICTUL CU GEOANA, PROVOCAT DE FAPTUL CA NU L-AM DESEMNAT MINISTRU DE EXTERNE

Totodata, Ponta s-a declarat convins ca problema doctoratului va ramane intotdeauna in prim-plan, cel putin atata timp cat va fi in politica.

“Un om la care tin foarte mult mi-a spus: “Uite, Victore, aceeasi oameni care te critica acum ca nu renunti la doctorat, or sa te critice dupa aia ca renunti”. Am decis ulterior sa renunt. Acest subiect va ramane intotdeauna, cat timp voi face politica, orice voi face. Problema doctoratului a aparut in contextul suspendarii, cu Traian Basescu iesind si spunand Dottore”, a mai afirmat Ponta.

Citeste si: Ministrul Educatiei: Metodologia de revocare a titlului de doctor nu e finalizata