Ponta, despre Hellvig: Eu am fost primul care a votat pentru. Colegii mei din PSD au spus ca vor vota si au votat

PREMIERUL ROMANIEI, VICTOR PONTA, VOT, CAMERA DEPUTATILOR, MODIFICARI, LEGEA ALEGERILOR LOCALE, CONSENS POLITIC

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa ce Eduard Hellvig a primit votul necesar pentru a prelua functia de director al SRI, ca el a fost “primul care a votat pentru” si i-a urat luni noului sef al SRI un mandat cat mai eficient.

“Eu am fost primul care a votat pentru. Colegii mei din PSD au spus ca vor vota si au votat si acum nu pot decat sa-i urez un mandat cat mai eficient la conducerea serviciului domnului Hellvig”, a spus Victor Ponta, aflat la Ambasada Italiei.

Citeste si: HELLVIG: NU AM NICIUN MOTIV SA NU COLABOREZ CU TOTI ADJUNCTII DIN SRI, IMPLICIT CU GENERALUL COLDEA. VOI DEMISIONA DIN PNL

Amintim ca plenul comun al celor doua Camere, confirmat prin vot, luni dupa-amiaza, desemnarea lui Eduard Hellvig in functia de director al SRI. Rezultatul votului a fost 498 de voturi “pentru” si 15 “contra”.

Dupa ce a depus jurmantul in plenul Parlamentului pentru functia de director al SRI, Eduard Hellvig a declarat ca asteapta sa-si cunoasca colegii si a subliniat ca nu are niciun motiv sa nu colaboreze cu toti adjunctii din SRI si implicit cu generalul Florian Coldea. 

Eduard Hellvig a mai spus ca cel mai important obiectiv al sau este combaterea coruptiei si dezvoltarea sigurantei nationale. 

Citeste si: EDUARD HELLVIG, CONFIRMAT DE PARLAMENT PENTRU SEFIA SRI CU MAJORITATE DE VOTURI