PONTA, despre inlocuitorul lui DRAGNEA: O sa fie un COLEG pe care o sa il STABILIM IMPREUNA

COORDONATOR POLITIC, PSD, LIVIU DRAGNEA, RECOMANDARE, PREMIER, VICTOR PONTA, CAUTE, SOLUTIE, RECUPERARE MEDICALA, OPERATIE, TURCIA, INTOARCERE, ROMANIA, GUVERN

Premierul VICTOR PONTA a declarat sambata, la Targu-Jiu, ca va discuta cu ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, LIVIU DRAGNEA, cu privire la inlocuitorul acestuia, urmand ca in locul lui sa propuna o persoana pe care o vor stabili impreuna.

“Acum nu am niciun nume pentru Ministerul Dezvoltarii, dar o sa vorbesc cu LIVIU DRAGNEA, care stie cel mai bine toate proiectele pe care le avem, de aceea e si azi (sambata – n.r.) cu mine aici, ca ce era sa fac, sa vin eu, cand el a muncit si pentru stadionul din Targu-Jiu, si pentru cel din Craiova. O sa fie un coleg al nostru pe care o sa il stabilim impreuna”, a afirmat VICTOR PONTA, potrivit Agerpres.

CITESTE SI: PONTA i-a MULTUMIT lui DRAGNEA pentru stadionul de la Tg Jiu: In ROMANIA orice FAPTA BUNA nu ramane NEPEDEPSITA
     
Premierul VICTOR PONTA a mai declarat sambata, la Targu-Jiu, ca, in opinia sa, condamnarea lui LIVIU DRAGNEA in dosarul Referendumul reprezinta o condamnare a tuturor celor care au sustinut suspendarea lui TRAIAN BASESCU in anul 2012, reiterand ca, la momentul respectiv, atat vechii liberali, cat si membrii UNPR au fost alaturi de social-democrati in acest demers.

CITESTE SI: DOSAR REFERENDUMUL: LIVIU DRAGNEA a DEMISIONAT de la MINISTERUL DEZVOLTARII 

Prim-ministrul a precizat ca regreta ca institutia suprema de justitie nu a validat rezultatul referendumului, afirmand despre acel scrutin ca a fost cel mai democratic moment al Romaniei.

Sursa foto www.hunedoreanul.ro