PONTA, despre ISAR: Am primit o informare directa privind o tentativa de coruptie din partea unui ministru. Reactia lui ISAR

Fostul premier VICTOR PONTA afirma ca in perioada mandatului sau de prim-ministru a primit direct doar o singura informare despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru, respectiv LUCIAN ISAR, si a dispus inlocuirea imediata a acestuia din functie, scrie Agerpres.

“Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA (a lui LUCIAN ISAR — n.r.). Insa pot sa spun ca in aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru — LUCIAN ISAR (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)! Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles — in cateva ore l-am inlocuit pe ISAR cu Mihai Voicu. Probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA. Din pacate exista si astfel de oameni”, a scris VICTOR PONTA miercuri pe Facebook.

CITESTE SI: Fostul ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, LUCIAN ISAR, citat ca martor la DNA

Economistul LUCIAN ISAR a sustinut miercuri, la iesirea de la DNA, ca fostul premier VICTOR PONTA trebuie lasat sa isi dezvolte acuzatiile la adresa lui.

Intrebat de jurnalisti despre afirmatiile lui VICTOR PONTA, care a scris peFacebook ca in timpul mandatului a fost informat o singura data despre o tentativa de coruptie din partea unui ministru, nominalizandu-l pe LUCIAN ISAR, fostul ministru delegat a replicat: “Lasati-l sa dezvolte”.

ISAR a fost audiat la DNA peste doua ore.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat ca martor intr-un dosar privind fapte de coruptie.