PONTA despre LIBERALI: Imi e mie rusine de rusinea lor!

Premierul VICTOR PONTA ii acuza pe liberali ca, prin sustinerea acordata lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU pentru sefia SIE, “au tradat” electoratul care i-a votat in 2012 cand faceau parte din USL.

Intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste ca pe 9 februarie 2012 guvernul Mihai Razvan Ungureanu a fost investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale si ca, ulterior, pe 27 aprilie 2012, guvernul MRU a fost demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL.

CITESTE SI: DRAGNEA, despre votul in cazul numirii lui MRU la sefia SIE: BOICOTUL e una din variante. Noi nu-l sustinem

” 9 Decembrie 2012 — PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu); 30 iunie 2015 — PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii? Cine a mintit in 2012? Cine sunt cei care au fost alesi parlamentari spunand ca lupta impotriva lui MRU si a oamenilor lui Basescu? Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!”, scrie luni Ponta pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: Parlamentarii PSD nu vor participa la VOTUL privind NOMINALIZAREA lui MRU la sefia SIE

Sursa foto www.realitatea.net