PONTA, despre propunerea de ministru al Transporturilor: Sunt convins ca presedintele se va pronunta in perioada urmatoare

Romania nu are inca un ministru al Transporturilor, iar VICTOR PONTA insinueaza ca vina ar apartine in exclusivitate presedintelui KLAUS IOHANNIS. Premierul aminteste ca l-a propus inca de acum trei sapamani pe MIHAI FIFOR ca sef la Transporturi, relateaza B1 TV. 

Nici pana acum insa KLAUS IOHANNIS nu a dat un raspuns daca accepta numirea.

”Ministru al transporturilor, propunerea este facuta de trei saptamani. Sunt convins ca presedintele se va pronunta in perioada urmatoare, dar asta va poate spune doar domnia sa”, a spus premierul. 

CITESTE SI: Nominalizarea lui MIHAI FIFOR la Transporturi, trimisa la Cotroceni de premierul PONTA – surse

Declaratia lui VICTOR PONTA vine in contextul in care, inca de acum trei saptamani premierul i-a transmis, presedintelui KLAUS IOHANNIS, propunerea de nominalizare a senatorului PSD MIHAI FIFOR in functia de ministru al Transporturilor. Presedintele nu a oferit insa niciun raspuns.

CITESTE SI: IOAN RUS SI-A DAT DEMISIA DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR. UPDATE

MIHAI FIFOR a fost propus ministru al Transporturilor dupa demisia lui IOAN RUS. Acum o luna, pe 10 iunie, RUS a jignit romanii care muncesc in diaspora, iar o zi mai tarziu, dupa o discutie cu premierul VICTOR PONTA, RUS si-a dat demisia.

Sursa foto www.cotidianul.ro