Ponta, despre RADU MAZARE: DNA a trimis mascatii de parca era Steven Seagal

Premierul Victor Ponta a tinut sa condamne “asaltul” mascatilor asupra colegului sau de partid, RADU MAZARE, afirmand ca nu intelege de ce DNA a trebuit sa trimita opt mascati care sa-l ridice pe edilul de la malul marii de la restaurant, cand era mai simplu sa-l contacteze telefonic si sa-l invite la audieri la sediul Departamentului National Anticoruptie (DNA).

Mai mult, Victor Ponta l-a comparat pe MAZARE cu Steven Seagal, afirmand ca l-au ridicat cu mascatii de parca primarul de Constanta era “vreun mare luptator ninja”.

Ce spune RADU MAZARE despre arestul la domiciliu

“Cand mai vad, in loc sa-l suni pe un om sa-l chemi la DNA ii trimiti 8 mascati, de parca era Steven Seagal sau vreun mare luptator ninja. De ce tre sa trimiti 8 mascati? Astea sunt lucrurile care, fara sa atacam deloc justitia, stiti ca nu atacam justitia. Nu poate sa ma sune cineva sa ma duc la Parchet, de ce sa-mi trimita 8 mascati?”, a declarat Ponta.

RADU MAZARE este cercetat sub control judiciar, nu are voie sa paraseasca tara si trebuie sa se prezinte la politie sau in fata procurorilor de cate ori este chemat.

Asta dupa ce primarul Constantei, a fost retinut marti seara de procurorii DNA, dupa o serie de audieri maraton. MAZARE a fost prezentat a doua zi instantei cu propunerea de arestare preventiva sub acuzatia ca ar fi luat mita 175.000 euro pentru a favoriza firma care a construit campusul “Henri Coanda” din Constanta.

Vezi aici cum arata casa lui RADU MAZARE din statiunea Mamaia. GALERIE FOTO

Perchezitiile care s-au derulat, marti, in Constanta au vizat atat domiciliul primarului Radu Mazare, cat si domiciliul fratelui sau si al mamei sale. Potrivit DNA, Radu Mazare este urmarit penal pentru luare de mita, alaturi de Avraham Morgenstern, in calitate de “reprezentant al unei societati comerciale”, pentru dare de mita. 

Foto: Adevarul