PONTA, despre retrimiterea Codului Fiscal in Parlament: Nici IOHANNIS, nici BASESCU nu au cunostinte economice si nici consilieri economici

Premierul VICTOR PONTA a afirmat, in contextul in care KLAUS IOHANNISa retrimis Parlamentului Codul Fiscal, ca nici actualul sef al statului si nici fostul presedinte TRAIAN BASESCUnu au cunostinte economice si nici consilieri pe acest domeniu.

“Masurile economice pe care le ia Guvernul, in consultare cu cei care se pricep la economie, nu tin cont de vointa unui presedinte, ca-l cheama BASESCU sau IOHANNIS. Intamplator, nici unul, nici altul nu au cunostinte economice, intamplator, nici unul, nici altul nu au consilieri economici si intamplator si unul si altul iau decizii strict politice. Daca asa a vrut Constitutia Romaniei si asa se intampla de altfel in toate tarile europene — Guvernul se ocupa de partea economica sociala, domnul presedinte se ocupa de vizite externe, de ceea ce are dansul de facut. De ce trebuie sa le incurcam, de ce sa ne ocupam fiecare de ceea ce nu ne pricepem?”, a declarat PONTA la Antena 3.

CITESTE SI: PREDOIU: Negocierile pe CODUL FISCAL vor avea loc pe 20 AUGUST

Premierul a mai sustinut ca gestul sefului statului de a respinge Codul Fiscal e pur politic, iar “daca era PNL la guvernare”, IOHANNIS ar fi promulgat acest act normativ.

CITESTE SI: PONTA: PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul. Uite ca sunt prim-ministru

Sursa foto b1