PONTA, despre revenirea lui TARICEANU in PNL: De luni incolo putem sa fim din nou impreuna in USL

Premierul Victor PONTA a declarat joi, ca reactie la informatiile privind revenirea lui Calin Popescu TARICEANU in PNL, ca in afara de Crin Antonescu “cam tot restul liberalilor” vrea refacerea USL, lucru care se poate intampla chiar de luni, dupa alegerile europarlamentare.

“De luni incolo putem sa fim din nou impreuna in cel mai important proiect politic, USL”, a spus Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Arad.

Acesta a sustinut ca “in afara de Crin Antonescu cam tot restul liberalilor vor USL”.

Vezi aici reactia lui Crin Antonescu vizavi de o eventuala revenire a lui Tariceanu in PNL

“Orice om din PNL cu care am vorbit si care sustine ideea de USL e partenerul nostru”, mai spus Victor Ponta, dupa ce in cursul diminetii Calin Popescu Tariceanu anuntase ca se reinscrie in randul liberalilor, idee respinsa insa de liderii partidului.

Tot astazi, presedintele PNL Crin Antonescu a precizat despre o posibila reprimire a lui Calin Popescu Tariceanu in partid, ca nu ar lua in seama aceasta cerere, el aratand ca, daca nu e clar despre tine, ca fost sef de partid, in ce partid esti membru, atunci e o dovada trebuie sa te retragi din politica.

Citeste si: Presedintele PNL Satu Mare: Nu accept primirea lui Tariceanu in organizatia noastra

”Nu sunt presedinte la Satu Mare, toata problema cu aventurile din ce in ce mai ridicole ale domnului Tariceanu e cu totul secundara”, a spus Antonescu, precizand ca doreste sa vorbeasca despre motiunea de cenzura si dupa aceea despre ”tot felul de membri fugari, intorsi, etc”.

”Va pot spune ca e posibil ca domnul Tariceanu sa fi facut cerere de reinscriere, pentru ca este un val de reinscrieri. V-am mai spus ca si un om si-a pierdut mintile la Slatina, in urma cu trei luni, a plecat din partid, ademenit, pacalit pe acolo de pesedisti, omul s-a trezit si s-a reinscris acum. Se poate sa fie acelasi caz si la Satu Mare”, a spus Antonescu.

Vezi aici ce spune Ramona Manescu despre o eventuala a lui Tariceanu in PNL

Antonescu a spus ca nu a mai discutat cu Tariceanu de cand era membru al partidului.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, joi, ca a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni in partid.