PONTA despre SCANDALUL VOLKSWAGEN: O lectie pentru ce care dau lectii E BINEVENITA

VICTOR PONTA a oferit luni prima reactie de la declansarea scandalului trucarii emisiilor masinilor diesel produse de VOLKSWAGEN, premierul spunand ca personal considera ca e “BINEVENITA” lectia primita de germani.

Intrebat de jurnalisti, Victor Ponta a spus ca guvernul nu are un punct de vedere pe acest subiect. “Am un singur punct de vedere, personal” a adaugat premierul: “Din cand in cand, o LECTIE PENTRU CEI CARE TOT DAU LECTII e binevenita”.

CITESTE SI: SCANDALUL VOLKSWAGEN: GRUP MIXT DE LUCRU LA BUCURESTI PENTRU IDENTIFICAREA MASURILOR PE CARE STATUL ROMAN LE VA LUA

Cel mai mare producator auto la nivel mondial, Volkswagen, este acuzat ca ar fi manipulat rezultatele testelor autoritatilor SUA legate de emisiile vehiculelor comercializate de grupul german prin instalarea unui software care permitea masinilor saindeplineasca standardele referitoare la poluare in timpul testelor, dar nu si in timpul operatiunilor normale. Din acest motiv, nivelul poluarii era mai ridicat, sustine Agentia pentru Protectia Mediului din SUA (EPA).

Sursa foto: Realitatea