PONTA, detalii INCENDIARE despre cum a PRELUAT PUTEREA in urma cu 3 ani: M-a chemat BASESCU la COTROCENI

Liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, a remarcat absenta fostului lider PNL CRIN ANTONESCU de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a punctat ca istoria nu poate fi rescrisa, relatand cum acesta l-a incurajat sa preia guvernarea cand a fost sunat de TRAIAN BASESCU.

El a rememorat, in discurs, evenimentele care s-au succedat in 2012, imediat dupa ce Guvernul Ungureanu a fost demis de Parlament prin motiune de cenzura.

In ziua de 27 aprilie 2012, cam pe la aceasta ora, 18.30, ajunsesem deja acasa – eram, evident, foarte fericit – m-am schimbat sa plec sa joc baschet. Mi-a sunat telefonul si mi s-a spus “Buna ziua, domnule presedinte Ponta, domnul presedinte Basescu doreste sa va invite la Cotroceni”. Am zis politicos “Multumesc”, am pus mana pe acelasi telefon si l-am sunat pe Crin spunandu-i “M-a chemat Basescu la Cotroceni”. Crin a zis: “Aoleu !” Zic: “Da. Daca spune sa preluam guvernarea, tu ce parere ai ?” si a zis: “Bineinteles ca da, nu de asta am facut USL ? Ca sa-i luam lui Basescu, MRU, Predoiu si toata trupa guvernarea?“”, a relatat Ponta.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Sunt MANDRU ca am VOTAT acum 3 ani MOTIUNEA de CENZURA

El a remarcat absenta lui Crin Antonescu din sala Parlamentului in care PSD a organizat evenimentul de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura si a aratat ca istoria nu trebuie rescrisa indiferent de ce se intimpla ulterior, Antonescu si ceilalti lideri PNL avand un rol fundamental si esential in formarea Uniunii Social-Liberale, votarea motiunii de cenzura si formarea Guvernului.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Evenimentul organizat de PSD este DERIZORIU

Sursa foto www.realitatea.net