PONTA DEZLANTUIT: “PNL/PDL isi iau tara inapoi! Coruptii condamnati definitiv sunt oameni buni – daca au fost la PDL si acum vor sa candideze la PNL!

Premierul VICTOR PONTA continua atacul la adresa PNL. Seful Executivului a reactionat la stirea conform careia un liberal condamnat definitiv pentru coruptie la inchisoare cu executare ar putea fi candidatul PNL la primaria Ramnicu Valcea. 

“PNL/PDL isi iau tara inapoi! Doar v-au spus, nu? Coruptii condamnati definitiv sunt oameni buni – daca au fost la PDL si acum vor sa candideze la PNL! 🙂 🙂 🙂

Da, stiu, Doamna Gorghiu o sa imi ceara demisia ca nu inteleg ce om bun este un fost condamnat pentru spaga direct in cash (doar nu a luat spaga mascata in contracte pe firma de avocat de la AVAS si de la “Electrica” cu sprijinul lui Atanasiu – Alina, fa-te ca nu ai inteles aluzia 🙂 )!”, a scris PONTA pe Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, mesaj transant pentru VICTOR PONTA: S-a terminat cu VRAJEALA! 

Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca fostul edil Mircia Gutau ar putea fi desemnat candidat pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea din partea liberalilor valceni. Gutau a fost insa condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, ceea ce ar fi o mare problema de imagine pentru PNL, scrie Agerpres. 

CITESTE SI: PONTA glumeste pe seama relatiei dintre DRAGNEA si GORGHIU: Cat mai multa iubire ajuta!

Sursa foto realitatea