PONTA dezvaluie care sunt vocile care au dominat CAMPANIA. Cat crede ca va obtine in primul tur

Prim ministrul Victor Ponta sustine ca este “neasteptat” faptul ca in campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-au auzit doar doua voci – a sa, ca premier, si cea a Justitiei.

“Ce a fost neasteptat intr-un fel este faptul ca s-au auzit doar doua voci in aceasta campanie. Pe de-o parte, vocea mea pentru ca am fost prim ministru si mergeam, deschideam un spital si spuneam ce vreau sa fac pentru Sanatate; mergeam la o scoala, spuneam pentru Educatie; mergeam la Chisinau, spuneam ce vreau sa fac pentru Moldova; am mers la Kiev, am spus ce facem pentru Ucraina. Cealalta voce care s-a auzit a fost vocea Justitiei. In fiecare dimineata, mascati, catuse. Din punctul asta de vedere, a fost un pic impredictibil, dar sper ca la turul II, in pauzele dintre arestari si dosare, sa apucam sa vorbim despre ce face presedintele”, a declarat Ponta, vineri, la DCNews.

CITESTE SI: PONTA: BASESCU trebuie sa indice Serviciul care a incalcat legea prin urmarirea Elenei Udrea

Victor Ponta a fost intrebat si  ce procent obtinut duminica, in primul tur, la alegerie prezidentiale, l-ar multumi si l-ar face increzator in victorie.

“37,5 sau 8, cat am avut la europarlamentare, de curand, in mai. Cam 37. De la 38 in sus inseamna pe de o parte ca am conservat votul politic din mai pentru ca, fiind la guvernare, orice guvern din Europa pierde, sangereaza. Daca noi nu am pierdut nimic fata de mai, cu toate astea, cu Traian Basescu, cu Blaga, cu Iohannis, cu serviciul roman de propaganda, inseamna ca e bine, inseamna ca e un lucru bun. Si eu cred ca in turul doi, propaganda, nemaiavand un lider adevarat ca domnul Basescu, si avand un personaj de laborator, ca domnul Iohannis, mai ales in urma dezbaterilor, cred ca daca pornim de la un 38 in primul tur, vom castiga alegerile”, a declarat Ponta.

CITESTE SI: VICTOR PONTA nu exclude o noua SUSPENDARE a presedintelui TRAIAN BASESCU 

Sursa foto: adevarul.ro