Ponta doreste plata SUBVENTIILOR catre agricultori. Proiectul va fi discutat joi in sedinta de Guvern

VICTOR PONTA

GUVERNUL se reuneste joi in sedinta, membrii Cabinetului urmand sa discute un proiect de OUG privind plata SUBVENTIILOR catre agricultori.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in deschiderea sedintei saptamanale de GUVERN, convocarea pentru joi a unei reuniuni extraordinare a Executivului, solicitandu-i in context vicepremierului Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, elaborarea unui proiect de ordonanta de urgenta privind plata SUBVENTIILOR catre agricultori.

Citeste si: OUG PRIVIND APIA, APROBATA IN URMATOAREA SEDINTA DE GUVERN PENTRU CA FERMIERII SA PRIMEASCA SUBVENTII

“Vreau sa-l rog pe domnul ministru al Agriculturii sa spuna cat mai des ca, in sfarsit, rezultatele sunt bune, dupa ce a trecut ploaia. Dar, ca orice lucru bun, spun eu, domnule ministru, vine si un lucru rau. Cei de la APIA s-au speriat si nu mai vor sa dea SUBVENTII.

Va rog sa veniti, joi, vreau sa facem o sedinta de Guvern, ca avem deja voie constitutional sa dam ordonante de urgenta, si joi vreau sa veniti cu o ordonanta de urgenta prin care sa clarificam faptul ca toata lumea primeste SUBVENTIILE. Functionarii de la APIA au dat sase ani SUBVENTII intr-un fel si in al saptelea an le e frica sa nu fie arestati. Deci, haideti sa elucidam legea si toti agricultorii sa primeasca SUBVENTIILE”, a spus premierul marti.

VESTE EXCELENTA PENTRU FERMIERII ROMANI!

Sursa foto: stiriagricole.ro