Ponta, dupa ce presa a remarcat ca membri PSD au din nou dosare penale: Asta numai la dvs. mai e un breaking news

Premierul Victor Ponta, a comentat luni, legat de faptul ca membri marcanti din PSD au din nou dosare penale, ca acest lucru mai este doar pentru presa un breaking news si a aratat ca persoanele banuite de ceva trebuie sa fie si intrebate. Presedintele PSD a tinut sa adauge ca “mai rau fiind cand intrebari sunt doar de la presa, nu de la procurori”.

Intrebat de un reporter TV cum comenteaza, in calitate de presedinte PSD, faptul ca membri marcanti ai acestui partid au din nou dosare penale, Ponta a raspuns: “Asta numai la dumneavoastra mai e un breaking news. Oamenii care sunt banuiti de ceva trebuie sa fie intrebati. Mai rau este cand sunt acuzati de ceva si nu ii intreaba nimeni decat presa, nu ii intreaba procurorii, dar se intampla si asta, suntem in campanie electorala, e normal”.

Mondo News iti recomanda si: Ponta, dupa sedinta Coalitiei: “In acest moment, in campanie, am ramas eu si DNA-ul”

Anterior, Ponta a declarat ca nu cunoaste amanunte despre dosarul in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, el aratand ca, daca trebuia sa fie arestati toti cei care vorbesc despre sefia PSD, atunci si el ar fi trebuit arestat in 2010, cand a fost ales in fruntea partidului.

El a aratat ca nu cunoaste amanunte despre dosarul in care sunt implicati purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, si deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc si nu cunoaste nimic despre promisiuni privind functii contra legii.

Citeste si: VICTOR PONTA a dezvaluit ce s-a discutat in sedinta de urgenta a coalitiei guvernamentale