Ponta, dupa ce s-a uitat pe inregistrare: Nu folosesc termenul de “fă”, mereu se vor gasi unii care sa ne injure

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, dupa ce s-a uitat pe inregistrarea discutiei purtate cu o zi in urma cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, (marti, la Beiu – n.r.) ca in niciun caz nu a folosit termenul de “fă”, adaugand ca oricum indiferent ce ar face, tot se vor gasi unii care sa injure. 

“Dumneavoastra, multa rabdare si mult calm. Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fa», m-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza, conteaza ca, orice vom face, unii o sa ne injure. Important este sa faceti lucruri, sunteti ministri, trebuie sa va faceti datoria si sa nu plecati urechea la cei care ne injura ca facem”, a spus Ponta in sedinta de guvern.

Vezi aici ce i-a spus premierul Ponta ministrului delegat pentru Ape

Localnicii din Beiu, Teleorman, i-au reclamat premierului Victor Ponta, venit sa vada pagubele produse de inundatii, ca autoritatile nu i-au informat ca viitura se indreapta spre casele lor. 

Desi apa nu era prea mare, Victor Ponta si Liviu Dragnea au pornit-o prin sat intr-o barca pneumatica, trasa de pompieri incaltati cu cizme de cauciuc. Alaturi de cei doi a fost si ministrul Apelor, Doina Pana, care nu parea tocmai pregatita pentru o vizita pe teren.

Ponta: “Tu ce faci, fă, Doina aici? Aveai tu chef de niste inundatii?
Doina Pana: “Pai nu aveam chef, dar…”.