PONTA, dupa consultarile de la Cotroceni: Pozitia ROMANIEI va fi CLARA

CONSULTARI COTROCENI. Victor PONTA a declarat, dupa intalnirea cu presedintele Traian BASESCU, ca a discutat despre mesajele pe care toti reprezentantii statului le vor avea in intalnirile viitoare.

„Am participat impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu ministrul Dusa la o consultare cu presedintele si consilierii sai legate de mesajele pe care toti reprezentantii statului le vom avea in intalnirile cu secretarul NATO si cu vicepresedintele SUA. Din punctul meu de vedere, pozitiile oficialilor romani sunt foarte bine coordonate legate de pozitia Romaniei fata de Ucraina, Moldova.

Citeste si: Ponta ii cere lui Basescu sa convoace SEDINTA CSAT dupa provocarile lui ROGOZIN

CONSULTARI COTROCENI. Pozitia Romaniei va fi clara si va fi reprezentata in mod unitar. Am discutat despre modul de aplicare a sanctiunilor impuse de UE de la situatia de principiu si Guvernul Romaniei va aplica cu fermitate fata de toate persoanele de pe lista persoanelor declarate indezirabile de catre UE, masurile de sanctionare. In cadrul unei sedinte CSAT vom stabili care vor fi masurile si fermitatea lor”, a declarat premierul.

Citeste si: Birourile Permanente se reunesc in aceasta seara pentru MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL