Ponta, dupa discutiile cu Antonescu: Am stabilit ca pana la sedinta PNL de maine sa nu fac niciun comentariu

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa discutiile avute cu Crin Antonescu in biroul de la Senat, ca nu va face niciun comentariu pana la sedinta de vineri a PNL, lucru pe care l-a stabilit cu presedintele PNL.

“Am stabilit cu d-nul Antonescu ca pana maine la sedinta PNL sa nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Pana maine nu fac niciun fel de comentariu si pot sa ma tin de acest lucru. Cand am o intelegere cu domnul Crin Antonescu, nu fac niciun comentariu. Am avut o discutie foarte buna.
Pana la sedinta PNL de maine, nu fac niciun comentariu. E uman si normal, cand am o discutie politica cu domnul Antonescu sa ne tinem amandoi de ea”, a declarat Ponta, la iesirea din biroul presedintelui Senatului.

Intrebat daca s-au inteles pana la urma pe disensiunile din USL aparute in ultimele ore, datorita masurii injumatatirii creditelor, despre care PNL nu a stiut, Victor Ponta a declarat ca nu a fost vreo discutie despre USL, deoarece Uniunea functioneaza foarte bine.

Vezi aici declaratiile facute de Crin Antonescu, dupa discutiile cu Victor Ponta

“N-a fost nicio secunda vreo discutie despre USL. Este foarte bun USL-ul, exista, continua si functioneaza. Am prezentat duminica seara un mandat de negociere, au fost multe chestii tehnice, am lamurit si faptul ca domnul Iohannis n-a fost acolo. Important este daca masura este buna sau nu, iar din punct de vedere al USL, e o masura buna”, a adaugat Ponta.