Ponta, dupa sedinta Coalitiei: “In acest moment, in campanie, am ramas eu si DNA-ul”

Premierul VICTOR PONTA a fost prezent astazi la Senat in cadrul unei sedinte de urgenta a Coalitiei DE GUVERNARE. La iesire, premierul a declarat ca a vorbit cu partenerii sai despre ce vor face a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.

Sedinta a avut loc, luni,  incepand cu ora 13.00, la grupul Partidului Social Democrat (PSD) din Senat. “Am stabilit sa ne intalnim pe data de 3 pentru a stabili pe cine sustinem in functia de presedinte, daca nu intra nici unul dintre noi si pentru a stabili cine va fi premier”, le-a declarat PONTA jurnalistilor din Parlament.

Citeste si: SEDINTA DE URGENTA A COALITIEI DE GUVERNARE DE LA ORA 13.00. PONTA SI-A ANUNTAT PREZENTA

Seful PSD a fost intrebat daca a vorbit cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, totul in conditiile in care acesta este anchetat in al treilea dosar.

“Habar nu am. Probabil. Nu mai stiu. O sa cititi la DNA. Eu sper interceptari de cand sunt presedinte la PSD. Din 2010 (…)”, a explicat PONTA.

In conditiile in care liderul PSD si-a avertizat colegii ca cine se va ocupa de preluarea sefiei partidului inainte de 16 noiembrie va pleca a doua zi, PONTA a fost intrebat cum va actiona in cazul lui Hrebenciuc si al lui Sova.

Citeste si: VICTOR PONTA SE LEAPADA DE COLEGII HREBENCIUC SI SOVA: EU MA OCUP DE GUVERN

“Dumneavoastra, de la Digi24, vreti sa dau eu pe cineva afara din partid? (…) In acest moment am ramas in aceasta campanie eu si DNA-ul. Ca prezenta media ma refer. Dumneavoastra dati doua tipuri de stiri: ce fac eu ca premier si ce vreau ca presedinte si ce face DNA. Ceea ce, sincer, e un avantaj pentru mine”, a replicat PONTA.