PONTA e DARAMAT. Inca o LOVITURA, la 24 de ore dupa ce a PIERDUT alegerile

Premierul Victor Ponta nu se simte prea bine dupa infrangerea suferita, duminica, in cursa pentru Palatul Cotroceni. La 24 de ore dupa alegeri si la cateva ore dupa ce a declarat ca este trist pentru pierderea scrutinului electoral, Victor Ponta a postat un citat din celebrul baschetbalist Michael Jordan, pentru a-si exprima starea.

”Cam asta am in minte acum! Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si o sa invat foarte mult in aceste zile!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare. Textul a fost insotit si de o fotografie.

“I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed”, se arata in mesaj, citat fiind Michael Jordan. 

Citeste si: VICTOR PONTA, facut PRAF la Antena 3 dupa ce si-a recunoscut infrangerea: Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?

Traducerea mesajului: “Am ratat mai mult de 9000 de lovituri de-a lungul carierei. Am pierdut aproape 300 de meciuri. De 26 de ori, mi s-a acordat incredere sa fiu eu cel care va da lovitura decisiva si am ratat. Am tot ratat mereu si mereu de-a lungul vietii. si acesta este motivul pentru care am reusit”. 

Citeste si: PONTA: PSD trebuie sa aiba decenta sa taca din gura o perioada. Vreau sa salvez onoarea Ministerului de Externe

Citeste si: MOMENTE DRAMATICE la Antena 3! Ce s-a intamplat dupa anuntarea EXIT-POLL-URILOR

Inca o lovitura

Dupa ce a fost invins de un neamt, problemele abia au inceput pentru “micul Titulescu”. Cei de la econtext.ro scriu ca Daciana Sarbu i-ar fi cerut lui Victor Ponta sa isi dea demisia din functia de premier. Discutia ar fi avut loc in noaptea de duminica spre luni, alaturi de ceilalti membri ai familiei.

”Personal mi-ar fi cel mai usor si cel mai simplu si cel mai de dorit, cel putin pentru familia mea, sa multumesc celor cu care am lucrat pana acum”, a recunoscut apoi premierul.

Amintim ca la alegerile prezidentiale de duminica, Klaus Iohannis a obtinut 54,50% din voturi, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale. 

Citeste si: VICTOR PONTA: NU INTENTIONEZ SA IMI DAU DEMISIA DIN FUNCTIA DE PREMIER