PONTA: E treaba NOULUI PRESEDINTE PSD sa isi faca echipa cum crede ca e mai bine

Premierul VICTOR PONTA a punctat, luni, ca este atributul presedintelui PSD de a-si contura ECHIPA CU CARE LUCREAZA, adaugand ca orice decizie va fi aprobata in Comitetul Executiv, inclusiv varianta unei echipe cu PATRU PRIM-VICEPRESEDINTI, este una “foarte buna”, relateaza Agerpres.

“E treaba noului presedinte sa isi faca echipa cum crede ca e mai bine. Si eu mi-am facut echipa sase ani. E logic. E ca atunci cand se schimba antrenorul nationalei. Ce vreti, sa joace cu echipa cum o gandise celalalt? E foarte bine, plus ca orice masuri se stabilesc in CExN sunt foarte bune”, a spus Ponta, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

CITESTE SI: MARIAN OPRISAN: PSD VA AVEA PREMIER PANA LA CAPAT, INDIFERENT CUM IL CHEAMA

Intrebat cum vede posibilitatea ca social-democratilor membri ai Guvernului sa le fie ridicat dreptul de vot in cadrul sedintelor conducerii PSD, Victor Ponta a replicat: “Ce daca nu avem drept de vot? Asta sa fie problema noastra (limitarea atributiilor — n.r.). Credeti ca trebuie sa am un drept de vot sau un nedrept de vot? Cred ca e important punctul meu de vedere si, pana acum, nu pot sa zic ca nu am avut sprijinul partidului si al coalitiei pentru toate lucrurile importante”.

Sursa foto: Gandul