PONTA, FARA REPLICA! FOTOGRAFIA care poate SCHIMBA REZULTATUL ALEGERILOR

Klaus Iohannis i-a aratat, miercuri, lui Victor Ponta o fotografie cu lideri PSD langa fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, si a afirmat ca “asta se numeste fortarea justitiei”. În replica, Ponta a spus ca CSM e garantul independentei justitiei, iar presedintele are alte atributii.

“Eu vreau sa garantez independenta justitiei si statul de drept. Eu cred ca folosesc o expresie foarte simplificata, cred ca in acest domeniu, trebuie sa avem curajul sa spunem ca nu ne bagam unde nu ne fierbe oala. Ca nu ne bagam noi în trebuirile justitiei. Sa nu ne bagam acolo unde nu avem ce cauta”, a spus Iohannis.

Citeste si: EA ESTE TANARA CARE DECLARA CA A FACUT SEX CU VICTOR PONTA IN HOTELUL LUI NEGOITA. INREGISTRARE BOMBA

El a continuat si a cerut sa fie prezentata pe ecran o fotografie cu o imagine de grup, din ianuarie 2011, cu mai multi membri PSD, inclusiv Victor Ponta, în jurul lui Constantin Nicolescu, atunci presedinte al Consiliului Judetean Arges.

“Este domnul Ponta aici, domnul Nastase, domnul Severin, domnul Hrebenciuc, domnul Pendiuc, doamna Andronescu, domnul Vanghelie, si multi alti pesedisti, foarte bine cunoscuti, care atunci au afirmat ca este vorba despre persecutie politica si în niciun caz nu este bine ca acest domn, care între timp a fost condamnat si eliminat de acolo, sa fie deranjat acolo unde îsi facea treaba”, a precizat Iohannis.

Citeste si: VIDEO DE ULTIMA ORA. VICTOR PONTA, DUS CU DUBA. CONFRUNTARE VERBALA FARA PRECEDENT

El a continuat: “Aceasta nu se numeste independenta justitiei, asta se numeste fortarea justitiei”.

Victor Ponta a replicat: “Domnul Iohannis zicea ca vrea sa garanteze independenta justitiei, Va citesc articolul 53 din Constitutia Romaniei, unde Consiluul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei. Nu va mai bagati nasul la CSM, ca presedintele are alte atributii”.

Americanii DEZVALUIE ce PLAN are GUVERNUL ROMANIEI dupa alegeri. Urmeaza AJUSTARI semnificative in 2015

El a spus ca se va comporta fata de justitie asa cum s-a comportat ca premier, atunci cand a propus-o pe Codruta Kovesi.

“Daca credeti ca doamna Kovesi nu este buna la DNA, ajungeti presedinte si poate o schimbati”, a afirmat Ponta.

Iohannis i-a raspuns: “si eu care credeam ca e ca urmare a Pactului de coabitare”.

Citeste si: RARES BOGDAN VINE CU EXPLICATII DUPA ESECUL PRIMEI DEZBATERI PONTA-IOHANNIS 

(Sursa foto: Mediafax)