PONTA: Felicitari ANAF pentru cele 700 milioane in plus pe care putem sa-i folosim pana la sfarsitul anului

Premierul VICTOR PONTA a transmis un mesaj pe Facebook prin care felicita Agentia Nationala Anticoruptie pentru incasarile din luna octombrie si pentru combaterea evaziunii fiscale.

Totodata prim-ministrul a multumit firmelor care isi platesc taxele si impozitele.

“Felicitari ANAF – in luna Octombrie planul aprobat de incasari la buget era de 18 miliarde RON (egal cu luna similara din 2014 – desi intre timp CAS a fost redus cu 5 puncte, TVA de la 24 la 9% si se aplica scutirea de impozit a profitului reinvestit, adica cca. 1 miliard impact negativ, plus inflatie negativa!).

CITESTE SI: GUVERNUL acuzat ca a crescut pe ascuns cu peste 50% SALARIILE CELOR DIN FINANTE. Reactia MFP: Salariile cresc cu 22%. UPDATE

Rezultatele pana azi – 18,7 miliarde RON! 700 milioane in plus (peste 150 milioane euro) pe care putem sa-i folosim pana la sfarsitul anului!

Multumesc firmelor corecte care platesc taxe si impozite si ANAF (prin Directia Antifrauda) pentru combaterea evaziunii fiscale!”, a scris PONTA pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: PONTA, DESPRE MAJORARILE DIN SANATATE: VOI PROPUNE CA IN BUGETUL PE 2016 SA FIE PREVAZUTA URMATOAREA TRANSA DE 25%