PONTA: GEOANA ar putea fi CANDIDAT la PREZIDENTIALE

VICTOR PONTA, presedintele PSD, a afirmat miercuri ca la Congresul social-democratilor din septembrie se va stabili candidatul acestui partid la aALEGERILE PREZIDENTIALE. Mircea Geoana este unul dintre acestia, conform aprecierilor premierului.

“Asta va stabili Congresul in septembrie si intr-adevar domnul Geoana este unul dintre cei care pot fi candidati”, a spus Ponta, intrebat daca exista o sansa ca Geoana sa fie candidatul PSD.

Citeste si: GEOANA, pe lista foarte scurta de potentiali candidati ai PSD la prezidentiale: Vedem daca Ponta vrea premier

Ponta a spus ca va candida la prezidentiale daca vrea si daca se simte in stare.

” Eu candidez daca vreau eu si daca ma simt in stare. O sa spun acest lucru colegilor mei in septembrie”, a punctat PONTA.

Citeste si: Protocolul PSD-PPDD ar putea fi semnat saptamana viitoare. Ponta: Nu exclud ca PPDD sa primeasca un minister

Intrebat daca un scor sub 40% il incurajeaza sa faca acest pas, Ponta a spus: “Da, sigur ca da. Cu cat e mai mic, uitati ce curajosi sunt domnul Blaga si domnul Crin Antonescu de cand au luat bataie la alegeri. Sunt foarte curajosi”, a comentat ironic liderul PSD.

Sursa foto: realitateamea.ro