PONTA glumeste pe seama MONICA MACOVEI: Vrea un popor cu 20 de milioane de plangeri penale

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, in judetul Buzau, referindu-se la plangerea penala formulata de europarlamentarul Monica Macovei, ca aceasta isi doreste “un popor roman cu 20 de milioane de oameni cu plangeri penale”.

‘Doamna Monica Macovei stiu ca isi doreste un popor roman cu 20 de milioane de oameni cu plangeri penale. Eu imi doresc un popor roman care sa munceasca si sa traiasca impreuna unit si asta voi face’, a declarat Ponta.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a dezvaluit cu cine a votat in 1990

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat miercuri seara ca a depus o plangere si un denunt penal la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in care solicita anchetarea mai multor persoane, printre care premierul Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si ministrul delegat Bogdan Stanoevici, pe care ii considera “vinovati de impiedicarea exercitarii dreptului de vot de catre cetatenii romani aflati in strainatate”.

CITESTE SI: CCR a respins alte cereri de ANULARE a primului tur de scrutin 

Premierul Victor Ponta a efectuat, joi, o vizita in judetul Buzau, participand la inaugurarea unei fabrici, dar si la inaugurarea lucrarilor de extindere, cu fonduri europene, a infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare.

Sursa foto: realitatea.net