PONTA: GRUPUL MINORITATILOR sustine COALITIA si NU VOTEAZA MOTIUNEA DE CENZURA

MINORITATILE nu vor vota MOTIUNEA DE CENZURA, a declarat luni premierul VICTOR PONTA, la finalul intalnirii pe care a avut-o la Camera Deputatilor, alaturi de presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, cu parlamentarii din Grupul minoritatilor nationale, relateaza Agerpres.

“GRUPUL MINORITATILOR a fost pentru noi, de la inceputul guvernarii, un partener foarte serios. De fiecare data au venit cu proiecte importante pentru minoritati. Este si o perioada speciala in care vreau sa aratam, inca o data, ca Romania este o tara care de sute de ani TRAIESTE IN PACE CU MAJORITATEA, CU MINORITATEA. Si cu atat mai mult cu discutiile astea xenofobe din ultima perioada vreau sa dam un mesaj foarte foarte clar de normalitate si de societate moderna. In rest, am discutat proiectele noastre de zi cu zi si, bineinteles, faptul ca vor sustine in continuare coalitia de guvernare si nu voteaza motiunea de cenzura, dar asta cred ca stiati…”, a declarat prim-ministrul Victor Ponta.

CITESTE SI: HUNOR: UDMR VA VOTA IMPOTRIVA GUVERNULUI, DAR NU SI PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA

Parlamentul va dezbate marti motiunea de cenzura “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”.

Sursa foto: Romania TV