PONTA: Guvernul aproba prin OUG noi MASURI PREGATITOARE in cazul unui AFLUX MASIV DE IMIGRANTI

GUVERNUL va aproba, printr-o ordonanta de urgenta, noi MASURI PREGATITOARE in vederea situatiei aparitiei la frontiera a unui AFLUX MASIV DE IMIGRANTI, a anuntat marti premierul VICTOR PONTA.

“Adoptam o ordonanta de urgenta prin care incercam sa ne pregatim in continuare pentru situatia aparitiei unor fluxuri de migranti in Romania. Punctul de contact si responsabil este domnul consilier prezidential Leonard Orban, dar dupa aceea noi suntem cei care trebuie sa aplicam”, a declarat premierul, la inceputul sedintei de Guvern.

Ponta a adaugat ca, in mod normal, atentia opiniei publice in aceste zile este indreptata asupra TRAGEDIEI DE LA CLUBUL COLECTIV, dar nu trebuie uitate celelalte PROVOCARI care trebuie gestionate la nivelul guvernarii.

CITESTE SI: PONTA DA DREPTUL ISU SA INCHIDA CLUBURILE SI DA VINA PE FUNCTIONARII CARE ”PLIMBA HARTII” PENTRU TRAGEDIA DE LA COLECTIV

“Chiar daca in aceste zile opinia publica, in mod normal, supararea oamenilor este pe ceea ce s-a intamplat vineri, sa nu uitam de celelalte provocari care sunt pentru Romania si pentru Europa la fel de prezente in continuare”, a sustinut premierul.

Guvernul urmeaza sa aprobe marti un proiect de ordonanta de urgenta pentru stabilirea unor masuri aplicabile in cazul aparitiei la frontiera a unui aflux masiv de imigranti.

Sursa foto: fanatik