Ponta, huiduit la Pitesti: Unde e milionul de locuri de munca promis inainte sa ajungeti la guvernare?

Ponta sesizeaza CCR in conflictul cu presedintele privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a fost intampinat cu huiduieli, joi dupa-amiaza, la Pitesti. La intrarea premierului la Consiliul Judetean Arges, oamenii i-au strigat revoltati: “locuri de munca, unde sunt?”. Cei care l-au huduit pe premier sunt fosti angajati ai combinatului Arpechim. 

Nemultumiti de politica locurilor de munca practicata de Guvern, oamenii l-au asteptat pe Victor Ponta in fata CJ Arges si in momentul in care acesta a ajuns, si-au strigat pasul in speranta ca vor primi si un raspuns. “Locuri de munca, unde sunt?” au scandat oamenii, insa premierul nu a stat de vorba cu ei, spunand doar “da,da stiu” la intrarea in cladirea CJ. 

Citeste si: Taxa Ponta pe carburanti, intre propaganda guvernamentala si cea prezidentiala. Unde trebuiau sa ajunga banii stransi din acciza pe combustibili

Oamenii au spus ca doresc sa-l intrebe pe premier, daca va dori sa stea de vorba cu ei macar la plecare, unde sunt cele 1 milion de locuri de munca pe care Victor Ponta si Guvernul le-au promis inainte sa ajunga in fruntea Guvernului, sectiune cuprinsa dealtfel si in programul de guvernare. Totodata, protestatarii s-au plans ca mult-laudata crestere economica nu se simte in randul oamenilor de rand, afirmand ca poate doar in buzunarele guvernantilor.

Victor Ponta se intalneste, joi, cu reprezentantii de la Uzina Dacia.

Foto: Jurnalul