Scrisoarea lui Ponta catre Basescu. Premierul vrea o intalnire pe tema bugetului, discutia ar putea avea loc la ora 17.00

Premierul Victor Ponta i-a scris presedintelui Traian Basescu si l-a rugat sa stabileasca o data pentru a avea o intalnire la care sa participe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu si o serie de ministri, in cadrul careia sa fie discutate consecintele suspendarii acordului Romaniei cu FMI, dar si cele ale retrimiterii bugetului in Parlament.

Astfel, premierul ii propune presedintelui Romaniei o discutie serioasa cu guvernatorul BNR, cu ministrul Finantelor si cu ministrul pentru Buget, pentru a clarifica situatia suspendarii acordului Romaniei cu FMI si a pune pe masa consecintele neadoptarii bugetului de stat pe 2014.

Ulterior, Victor Ponta a declarat ca pana acum nu a primit un raspuns de la presedintele Traian Basescu, insa a aflat ca i-a raspuns prin presa ca aceasta intalnire ar putea avea de la ora 17.00.

“N-am primit un raspuns, dar cred ca presedintele mi-a raspuns prin presa ca la ora 1700. Ma duc. Ma duc cu gandul ca Romania trebuie sa-si continue acordul si sa aiba un buget pe 2014”, a declarat premierul Ponta, in urma cu cateva momente.