PONTA: “Iarna nu-i ca vara! Suntem pregatiti, dar o sa mai NINGA”

Guvernul este pregatit pentru problemele generate de ZAPADA si va lua masuri, dar va mai NINGE, iar Executivul nu poate opri NINSOAREA, a declarat, duminica, premierul VICTOR PONTA.

“Ca sa dau un citat celebru si drag, probabil, dumneavoastra: Iarna nu-i ca vara! Suntem pregati, luam masuri, dar o sa mai NINGA si nu poate Guvernul sa opreasca NINSOAREA”, a spus PONTA.

Citeste si: ANM A EMIS O NOUA AVERTIZARE COD GALBEN DE NINSORI SI VANT!

Intrebat daca este normal sa fie inchisa autostrada la o NINSOARE precum cea de sambata, premierul a raspuns ca este normal sa fie luate masuri de curatare si evitare a accidentelor.

Intrebat de asemenea de presa daca a fost informat de catre Administratia Nationala de Meteorologie ca va ninge in cantitatile observate, cu surprindere, sambata, PONTA a raspuns: “Am fost informat de ANM exact de cea ce ati fost informat si dumneavoastra, ANM nu imi da informari secrete”.

El l-a felicitat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru faptul ca “a coordonat cu eficienta” actiunile de DESZAPEZIRE din Capitala si a precizat ca vicepremierul Liviu Dragnea a coordonat la randul sau activitatea la nivel national impreuna cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Naiionale (CNADNR).

UPDATE. CNADNR: CIRCULATIA RUTIERA A FOST DESCHISA PE AUTOSTRADA A2 INTRE BUCURESTI SI FUNDULEA