Ponta il ataca pe Antonescu: Nu e prima data cand spune una colegilor din partid si alta noua

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat cum comenteaza stenogramele publicate de presa cu privire la declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.

“Nu stiu daca sunt adevarate (stenogramele – n.r.), daca da si-a mintit colegii. Domnia sa a fost de acord cu legea amnistiei si a zis mai bine sa dam o ordonanta. Intr-adevar n-am vb niciodata despre modificarile la Codul Penal. Dar n-ar fi prima data cand d-nul Antonescu spune una colegilor sai, alta noua si alta presei”, a declarat premierul.

Victor Ponta a mai adaugat ca nu e prima data cand liderul liberalilor spune una la discutiile cu el, si mai apoi face alta, insa nu a exclus nici posibilitatea ca acea stenograma aparuta in presa sa fie falsa.

“E o problema intre Antonescu si proprii colegi. Nu e prima data, asa a fost si cu rosia monatana. m-am obisnuit. Poate e o stenograma falsa. Am fost 12 persoane la USL cand am discutat sa se voteze legea, Antonescu a propus sa dam ordonanta de urgenta pe Codul Penal. Cat timp USL isi indeplineste obligatiile, tinem foarte mult la USL, nu am ce sa reprosez ministrilor USL, nu cred ca exista vreo disfunctionalitate majora”, a mai spus Ponta.