PONTA il ATACA pe IOHANNIS: Nu m-a consultat nimeni cu privire la nominalizarea lui UNGUREANU la SIE, IOHANNIS ne-a PACALIT

VICTOR PONTA a lansat, din Turcia, un atac dur la presedintele KLAUS IOHANNIS, dupa ce acesta l-a nominalizat pe MIHAI RAZVAN UNGUREANU pentru sefia SIE.

“Tinand cont de modul necinstit in care s-a facut aceasta propunere si de faptul ca se spunea in campanie sa nu dam toata campania PSD-ului, ca e rau… Dar daca dam toate puterea PNL-ului e bine?

Nu m-a consultat nimeni, inteleg ca pentru domnul Iohannis nu era important sa isi tina cuvantul. Au trecut sase luni de cand a fost ales, nu mai e important pentru el sa isi tina cuvantul”, a declarat Ponta, la Romania Tv.

CITESTE SI: ILIE SARBU: Nominalizarea SIE face parte din STRATEGIA lui IOHANNIS si PNL DE A ACAPARA TOTAL PUTEREA

Senatorul liberal, Mihai Razvan Ungureanu, a fost nominalizat, miercuri, pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe pe domnul Mihai-Razvan Ungureanu. Conform prevederilor constitutionale, domnul Presedinte Klaus Iohannis i-a instiintat, printr-o scrisoare oficiala, pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare, urmand ca Parlamentul sa adopte o hotarare in acest sens”, se mai arata in comunicatul Palatului Cotroceni.

Teodor Melescanu a demisionat, pe 22 septembrie 2014, din functia de director al SIE, pentru a candida la alegerile prezidentiale.

PSD-ul a transmis deja ca nu va sustine aceasta propunere. Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a sustinut miercuri seara ca niciun parlamentar PSD nu va vota aceasta propunere.

CITESTE AICI: UNGUREANU, despre nominalizarea la SIE: Imi doresc ca Parlamentul sa imi acorde increderea prin vot

“Mie imi este foarte greu si unei majoritati din PSD sa inteleaga cum ar putea PSD sa-i acorde un vot de incredere lui Mihai Razvan Ungureanu, cand acesta este simbolul PDL-ismului”, a spus Liviu Dragnea la TVR1, mentionand ca fostul premier a fost”dat afara” si de PNL.

Pe de alta parte, premierul interimar Gabriel Oprea a precizat la Antena 3 ca sustine “total” nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE.