PONTA il avertizeaza pe NEGOITA: E RISCANT sa vorbeasca despre mine, despre DRAGNEA! Daca maine e el?

Candidatura primarului sectorului 3, ROBERT NEGOITA, la presedintia PSD este una democratica, dar, in acelasi timp, este riscant ca el sa vorbeasca la adresa unor lideri, considera premierul VICTOR PONTA.

VICTOR PONTA a precizat ca vede anuntul lui ROBERT NEGOITA ca fiind unul democratic. “Eu i-am spus, am vorbit cu Robert si i-am zis ca e riscant sa zica de LIVIU DRAGNEA, de mine. Daca maine e el? Ce facem? Eu in locul lui nu as fi zis. Dar, in rest, toata lumea poate sa candideze. Va garantez de un membru al PSD care nu va candida la presedintia partidului, si anume eu”, a afirmat miercuri VICTOR PONTA la Palatul Parlamentului.

CITESTE SI: UN MINISTRU PSD A CARACTERIZAT DREPT “FOARTE CIUDAT” ANUNTUL CANDIDATURII FACUT DE ROBERT NEGOITA

Intrebat daca are “vreun feeling”, VICTOR PONTA a negat. “Nu am niciun ‘feeling’. Dar, nu era mai destept asa? Aseara, dupa anunt, am vorbit cu Robert. L-am sprijinit pentru Primaria sectorului 3. Dar, acum e dreptul lui sa candideze, eu nu candidez, e democratie in PSD”, a mentionat premierul.

Liderul PSD Bucuresti, ROBERT NEGOITA, primar al sectorului 3, a anuntat marti ca va candida pentru sefia formatiunii la viitorul congres.

“Este un moment important pentru Romania, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din Romania, care este la Putere, are prim-ministru, este intr-o situatie delicata. Premierul a avut prima infatisare ieri intr-un dosar penal, presedintele interimar este condamnat in prima instanta iar peste cateva zile avem alegeri. Cred ca este nevoie de multa responsabilitate. Oamenii se asteapta de la noi la maturitate. PSD de fiecare data a aratat-o. (…) Doar in momentele grele se vad cei care au determinare, au curaj si dorinta de a ajuta la iesirea din impas. Nu ne putem permite actiuni sau optiuni riscante. In consecinta da, sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri in Comitetul Executiv”, a afirmat ROBERT NEGOITA, la sediul PSD.

CITESTE SI: MARIAN OPRISAN IL ATACA VIOLENT PE ROBERT NEGOITA: ESTE CANDIDATUL PNL LA CONDUCEREA PSD

Sursa foto: gandul