PONTA il compara pe IOHANNIS cu un personaj celebru din DESENELE ANIMATE

Fostul premier VICTOR PONTA a evitat sa precizeze, marti, daca va accepta sau nu functia de presedinte al Camerei Deputatilor, mentionand doar ca a discutat cu presedintele partidului, LIVIU DRAGNEA, “despre tot ceea ce este bine pentru PSD”.

“Haideti sa… Astazi sa nu va stricam surprizele. Vedem ce ministru isi mai da demisia astazi si dupa aia mai vorbim si despre alte lucruri. O sa discutam si o sa luam decizii impreuna. Decizii intelepte. Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD si pentru alegatorii nostri, ai USL. Ii sustin pe toti candidatii PSD si pe cei ai ALDE”, a declarat VICTOR PONTA, la finalul sedintei grupului PSD din Camera Deputatilor, unde s-a decis in unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitarii de revocare a lui VALERIU ZGONEA de la sefia Camerei Deputatilor.

CITESTE SI: VALERIU ZGONEA CONTESTA EXCLUDEREA DIN PSD PE FACEBOOK

Intrebat daca e bine pentru PSD ca el sa fie presedintele Camerei Deputatilor, VICTOR PONTA a aratat ca “asta va decide PSD”. El a lansat un nou atac la adresa presedintelui KLAUS IOHANNIS.

“Eu nu sunt ‘PSD’ ca sa vorbesc. Eu ma duc sa vad ce ministru mai demisioneaza azi din ‘Guvernul meu’ pana ramane dl Iohannis… Ati vazut Cartea Junglei cu King Louie, cand cadea totul in jur si ramanea doar el si tinea coloana? O sa ramana doar dl. Iohannis cu ‘guvernul lui'” a adaugat, ironic, fostul premier VICTOR PONTA.

Sursa foto: realitatea