PONTA: In 2004, VOICULESCU a scos PSD de la guvernare

VICTOR PONTA creeaza impresia ca nu se mai intelege chiar foarte bine cu unul dintre importantii sustinatori ai stangii din Romania, fondatorul PC DAN VOICULESCU. Premierul l-a criticat pe cel supranumit “Varanul” in direct la postul B1 Tv.

Criticile oarecum neasteptate sunt legate de un episod intamplat pe scena politica a anului 2004.

Citeste si: Ponta, pe Facebook: De Ziua Justitiei se implinesc 2 ani de cand Basescu a fost suspendat din functia de presedinte

„Daca ii reprosez ceva lui Dan Voiculescu este faptul ca in 2004 impreuna cu Basescu au scos PSD-ul de la guvernare. Atunci Basescu il aprecia pe Voiculescu”, a declarat primul ministru.

Un alt repros pe care premierul i l-a adresat lui DAN VOICULESCU este legat de UDMR, un subiect sensibil in contextul scandalului dintre Titus Corlatean si Kelemen Hunor.

„Eu am militat pentru ideea ca UDMR sa fie in coalitia de guvernare. Dupa mai multe peripetii in 2012, cand s-a opus dnul Antonescu si cu dnul Voiculescu, ulterior am reluat discutia si au venit cu noi in Guvern, am o relatie foarte buna cu ei.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Este inutil sa fim acuzati de LOVITURA de STAT

Despre cazul pe care l-a invocat dnul Hunor, pe mine m-a deranjat ca dialogul a fost purtat public. Am discutat cu amandoi. O sa discutam din nou miercuri si intentia mea e de a gasi orice solutie posibila”, a mai spus PONTA.