Ponta: In Constanta oamenii n-au respectat regulile, au trecut pe langa Politie apoi au sunat la televiziuni ca sunt blocati

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta s-a declarat nemultumit, joi dimineata, de reactia locuitorilor judetului Constanta la atentionarile meteo emise de meteorologi si a facut apel la responsabilitate, precizand ca cei care nu respecta interdictiile impuse din cauza vremii nu fac decat sa-si puna viata in pericol.

Prezent la semnarea acordului de finantare a acordului de Finantare dintre Complexul Energetic Oltenia si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, premierul a declarat ca cetatenii din Constanta nu au respectat regulile, au trecut pe langa masinile de Politie aflate pe drumurile nationale din judet, apoi au sunat la televiziuni sa spuna ca sunt blocati in viscol.

“S-a trecut cu bine peste noaptea trecuta, au fost pericole f oarte mari in constanta, acolo unde oamenii n-au ascultat si au plecat pe drum si i-am scos azi noapte din zapada. Nu ratez ocazia sa le cer tuturor oameni responsabilitate. In momentul in care treci pe langa politie si te duci mai departe si apoi suni la televiziuni si spui ca esti blocat in viscol, nu e normal. O sa ma uit la Statele Unite sa vad ce sanctiuni sunt pentru cei care nu respecta legea”, a spus Victor Ponta.

Citeste si: Porturile maritime din Constanta au fost redeschise

Primul-ministru a tinut sa faca un apel la responsabilitate, afirmand ca cei care nu respecta interdictiile impuse nu fac decat sa-si puna viata in pericol.

“Fac un apel la responsabilitate. Daca nu respecta interdictiile si se duc pe drumuri inzapezite, isi pun viata in pericol. Nu e vina autoritatilor ca oamenii nu respecta regulile”, a mai spus Ponta.