PONTA, in fata Palatului Elisabeta, despre UDREA: Dupa ce plec din fata acestei cladiri RESPECTABILE, vorbim despre doamne NERESPECTABILE

Victor PONTA a participat, astazi, la dineul organizat de Casa Regala in cinstea zilei de 10 mai. La iesirea din interiorul Palatului Elisabeta, PONTA  a vorbit despre importanta evenimentului, insa nu a uitat sa trimita sageti catre Elena UDREA.

Intrebat cum comenteaza scrisoarea primita de la Elena Udrea, in cursul zilei , PONTA a raspuns:

“Dupa ce plec din fata acestei cladiri RESPECTABILE, vorbim despre doamne NERESPECTABILE”, a spus primul ministru.

Citeste si: PRINCIPESA MARIA a fost DECORATA cu ordinul COROANA ROMANIEI in grad de Mare Cruce

Cat despre evenimentul organizat la Palatul Elisabeta, unde Principesa Maria a fost decorata cu Ordinul Coroana Romaniei, premeirul s-a declarat incantat, multumind Regalitatii din Romania pentru meritele in evolutia tarii.

“A fost o onoare  sa particip la acest eveniment, in aceasta zi care inseamna 10 mai. Multumesc Casei Regale pentru contributia pe care o are la dezvoltarea Romaniei.

Citeste si: SCRISOAREA Elenei Udrea adresata premierului Victor Ponta

10 mai reprezinta trecerea Romaniei la statul modern.

Sunt mandru de faptul ca alaturi de domnul Tariceanu am putut, prin decizia noastra, sa deschidem un moment istoric, discursul Regelui (n.r.-Mihai) dupa peste 60 ani. Cat timp voi avea functie publica , voi arata respect pentru regalitate.”, a precizat liderul PSD.

Sursa foto: captura Realitatea Tv