PONTA: In ultima vreme TRAIAN BASESCU ne supune unui ATAC cu PARASUTE

VICTOR PONTA, premierul Romaniei si presedintele Partidului Social Democrat (PSD), a declansat vineri un nou ATAC virulent la adresa presedintelui TRAIAN BASESCU si al principalului lider al Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA.

In cadrul cuvantarii sustinuta in fata membrilor de la TSD care au organizat un miting electoral, PONTA a declarat ca “in ultima perioada  TRAIAN BASESCU ne ataca cu PARASUTE”  facand o ALUZIE mai mult decat evidenta la saltul in gol exersat de ELENA UDREA in ziua de 1 mai.

Citeste si: Ponta, la un miting electoral: Noi vom fi la Presedintie, Basescu la “brutarie” 

“Suntem in camp deschis si trebuie sa avem grija sa nu ne cada in cap vreo PARASUTA timisa de presedinte. In ultima perioada, domnul TRAIAN BASESCU ne ATACA cu PARASUTE”, a declarat VICTOR PONTA, presedintele PSD crescand intensitatea atacului verbal pe masura ce isi continua discursul. “Nu exista o JIGNIRE mai mare pentru o femeie sau pentru un om in general decat sa o dai de exemplu pe ELENA UDREA” a spus PONTA.

Citeste si: BASESCU: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance mazare si sa-i dea portul mascariciului national

In replica, liderii Partidului Miscarea Populara (PMP) au declarat ca il vor actiona in judecata pe premierul VICTOR PONTA pentru discriminare si injurii.

Sursa foto: realitatea.net