Ponta, intrebat ce alege intre PNL si PC: Am ales sa pastram USL

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, intrebat de jurnalisti ce alege intre PNL si PC, ca a ales sa pastreze USL. Ponta a afirmat ca a ales sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, inclusiv, refuzand sa raspunda altor intrebari pe aceasta tema. 

“Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL”, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei.

Vezi aici ce a spus Basescu despre Iohannis

Ponta nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului apartine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de functionare a USL.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmand: “PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei”.”Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la altii.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la B1TV, ca premierul Victor Ponta are de raspuns “cetatenilor din Romania” pana luni daca mai vrea sa faca guvern cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau construieste alta alianta, cu Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.