PONTA, ironii la adresa ALINEI GORGHIU: Viitorul PRESEDINTE al PSD va fi unul LEGITIM

Premierul VICTOR PONTA a declarat duminica ca este foarte bine pentru PSD ca isi alege presedintele prin VOT UNIVERSAL, subliniind ca viitorul lider al partidului va fi unul LEGITIM, relateaza Agerpres.

“Cred ca este foarte bine ca PSD, pentru prima data in Romania, sa-si aleaga presedintele printr-un vot universal, al membrilor de partid. E o idee pe care impreuna cu Liviu Dragnea am pus-o in Statutul partidului, in 2010, si oricum, oricate critici ar fi cred ca va fi un presedinte legitim, oricum mult mai legitim decat … SA TE IA SA TE PUNA DOMNUL IOHANNIS… pe o domnisoara sa o puna sefa la partidul de opozitie. La PSD nu te pune chiar asa”, a spus Ponta la sediul central al partidului.

El a precizat ca este si va fi totdeauna membru al Partidului Social Democrat, va ajuta partidul si conducerea acestuia.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: DUPA APROAPE SASE ANI LA VARFUL PSD, ESTE TIMPUL PENTRU UN NOU INCEPUT SI IN PARTID

“Sper ca prin guvernarea noastra comuna foarte buna si prin munca tuturor celor care au venit la vot, anul viitor si la locale si la parlamentare sa fim asa cum se asteapta toata lumea. Pe primul loc”, a mai spus Ponta.

Intrebat cum va raspunde la doua dintre intrebarile din chestionarul transmis votantilor — care este cea mai buna masura luata de guvernul Ponta si care este cea care l-a nemultumit cel mai mult — premierul a sustinut ca cea mai buna masura a fost scaderea TVA la alimente.

“Avem multe masuri bune, 9% TVA la alimente. Cea mai proasta, faptul ca am cedat, am schimbat niste legi, ca altfel in 2012 il demiteam pe Basescu si era bine pentru Romania. Crin Antonescu era presedinte si Romania arata altfel, de o suta de ori mai bine decat arata azi”, a conchis premierul.

Sursa foto: rfi