Ponta isi face din nou campanie prin intermediul victoriilor obtinute de Simona Halep. FOTO

Victor Ponta nu pierde niciun prilej de a se folosi de victoriile sportivilor romani pentru a-si face campanie electorala. Premierul fost printre primii care a salutat, in mediul online, victoria obtinuta de Simona Halep, miercuri, impotriva Serenei Williams. Postarea a strans peste 2.700 de like-uri pana la aceasta ora, dar s-a confruntat si cu foarte multe critici.

“Victorie istorica pentru Simona Halep in Turneul Campioanelor WTA! Sportiva noastra a invins-o pe Serena Williams, nr. 1 mondial! Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte mandri de tine!”, a scris Victor Ponta in mesajul de pe Facebook, postat lascurt timp dupa incheierea meciului. 

Ponta si-ar fi anulat un miting care urma sa aiba loc in sectorul 5, fieful lui Vanghelie

Simona Halep (nr. 4 WTA) a reusit, miercuri dimineata, sa o invinga pentru prima oara in cariera pe Serena Williams (nr. 1 WTA). Campioana noastra a demolat-o pe sportiva din SUA reusind sa o surclaseze la toate capitolele. Simona Halep a trecut de Williams cu 2-0 la seturi (6-0, 6-2) in cea de-a doua etapa a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Citeste si: Simona Halep a demolat-o pe S. Williams