Ponta, la Constanta: La anul n-o sa ne mai batem direct cu Basescu, ci cu fata feminina a lui Basescu

ponta-usl-constanta

Copresedintele USL, Victor Ponta, a declarat sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL reuniti la Sala Sporturilor din Constanta, ca la anul lupta politica nu se va mai duce cu Traian Basescu, ci cu fata feminina a acestuia, cu referire la Elena Udrea si a subliniat ca responsabilitatea politica a tinerilor din Romania este foarte importanta pentru viitorul acestei tari.

“La anul n-o sa ne mai batem direct cu Basescu, o sa ne batem cu fata feminina a lui Basescu, cu Udrea. Cred foarte mult in energia voastra, de anul trecut nu mai imi permit sa fiu tanar. Responsabilitatea noastra este pentru toti tinerii din Romania. Imi doresc sa fiti organizatii de tineret mai puternice decat cele din care am facut eu parte”, a spus Ponta, in discursul sau, tinut la reuniunea USL desfasurata sambata seara la Constanta.

Mesajul lui Victor Ponta catre tineretul din USL a fost sa se gandeasca la semenii lor si a reamintit ca obligatia actualei clase politice este aceea de a arata care este viitorul tinerilor.

“Unii dintre ei poate ca au ajuns la culcare mai spre dimineata, altii poate se gandesc unde o sa se angajeze din aceasta toamna, altii au un viitor asigurat. Sunt insa foarte multi care nici macar nu ne pot privi la televizor astazi. Am vazut astazi cu Radu oameni tineri care nici nu au unde sa doarma. Vreau sa va rog sa va ganditi la faptul ca Romania are nevoie de niste tineri care sa se gandeasca mai mult si la altii, nu doar la ei. Sa va ganditi mai mult la familia D-vs. Ne lipseste un singur lucru: vreau sa le spunem tinerilor ce o sa faca in Romania in anii care urmeaza, cand o sa-si poata sa-si cumpere o casa, o masina, asta-i obligatia noastra a celor care facem politica. Sunt convins ca urmatoarea noastra intalnire n-o sa fie intr-o sala ci pe un stadion”, a fost mesajul lui Victor Ponta catre tinerii din USL.