Ponta, la FINALA EUROVISION 2014 de la Copenhaga

Ponta a fost la Targu Secuiesc, unde fiul sau a participat la Campionatul National de Carting

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, pepagina sa de Facebook, ca va pleca la Copenhaga, pentru a asista la marea FINALA a concursului EUROVISION SONG CONTEST 2014.

Victor Ponta se va deplasa in Danemarca insotit de patru copii, participanti la o emisiune de talente de la Antena 1, potrivit anuntului postat de premier pe pagina sa de socializare.

“In aceasta seara vom fi alaturi de echipa Romaniei (Paula Seling si OVI) la finala EUROVISION din Copenhaga! Mergem impreuna cu patru copii foarte talentati, care au impresionat toata tara cu interpretarile lor in cadrul concursului Next Star: Vanessa Marzavan (13 ani, din Bucuresti), Elena Hasna (13 ani, din Targu Jiu), Omar Arnaout (13 ani, din Bucuresti) si Catinca Popa (12 ani, din Bucuresti)”, scrie Ponta.

Vezi aici pe ce pozitie vor intra reprezentantii Romanii in finala Eurovision

“Suntem foarte mandri ca in acest an am reusit sa sprijinim si financiar participarea reprezentantilor nostri la Eurovision! Avem incredere ca vor face cinste Romaniei. Va tinem pumnii, mult succes diseara!”, se mai precizeaza in mesajul postat pe Facebook. 

FINALA EUROVISION SONG CONTEST 2014 se desfasoara, sambata seara, pe scena B&W Halerne de la Copenhaga. Unul dintre cei 26 de concurenti care vor evolua in aceasta seara in marea finala va castiga marele trofeu EUROVISION.

PAULA SELING SI OVI vor intra in FINALA EUROVISION SONG CONTEST 2014 pe pozitia 6. Finala celui mai mare concurs european de muzica va fi transmisa, de la ora 22.00, in direct de TVR 1 si in format LIVE TEXT de Mondo News. 

In aceasta seara, de la ora 22.00 (ora Romaniei), vor urca pe scena in ordinea urmatoare: Ucraina, Belarus, Azerbaijan, Islanda, Norvegia, Romania, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franta, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elvetia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.