PONTA la SEECP: UE trebuie sa ofere celorlalte state o DATA clara de INTEGRARE, nu TINTE MISCATOARE

Premierul VICTOR PONTA a declarat, marti, la Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP) ca Uniunea Europeana trebuie sa accelereze negocierile de integrare a celorlalte tari din regiune si sa le ofere o perspectiva si o data clara in acest sens, nu “tinte miscatoare”.

“Suntem deja membri ai Uniunii Europene si sustinem cu tarie integrarea tuturor celorlalte tari din regiune. Cred ca este in interesul Uniunii Europene si al statelor din regiune ca negocierile sa fie accelerate si a avea o perspectiva clara pentru toate aceste tari care sunt hotarate sa se alature Uniunii. Nu le putem lasa nedefinit pentru viitor, ci trebuie sa avem o data, trebuie sa avem tinte clare, nu tinte miscatoare”, a spus PONTA.

CITESTE SI: PONTA participa marti, la TIRANA, la Summitul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est

Premierul Victor Ponta se afla la Tirana, unde participa la Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est, alaturi de ministrul de Externe, principalele teme ale reuniunii vizand evolutiile in plan regional si perspectiva europeana a statelor din Balcanii de Vest.

CITESTE SI: DELEGATIA FMI a discutat la GUVERN cu VICTOR PONTA. UPDATE

 Sursa foto www.agerpres.ro