PONTA, lansare mascata pentru PREZIDENTIALE

Victor PONTA a participat, astazi, la evenimentul lansarii candidatului PSD- PC – UNPR la alegerile pentru presedintia Consiliul Judetean Arges. Discursurile de incurajare la adresa lui Florin Tecau s-au transformat rapid intr-o serie de mesaje la adresa premierului. Practic, social democratii ii cer din ce in ce mai vocal lui Ponta sa candideze la PREZIDENTIALE.

Cel mai puternic mesaj a venit din partea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc. Acesta si-a exprimat dorinta de a-l vedea pe Victor PONTA in cursa prezidentiala. Edilul este sigur ca seful sau de partid va ajunge presedinte.

PONTA nu a ramas impasibil si a dat o declaratie prin care a confirmat, intr-o buna masura, candidatura: “Nu stiu ce ati zis ca o sa fiu, dar poate o sa aveti gura aurita”, a declarat premierul, cu zambetul pe buze.

“In saptamana dinainte de alegeri stau acasa sau alaturi de colegii de partid. Stiu ca aveti nevoie de un presedinte care sa nu mai faca greseli in ultima saptamana”, a mai spus PONTA. Declaratia a fost primita cu un ropot de aplauze de catre cei prezenti in sala.

Citeste si: Ion Iliescu ii linisteste pe social democrati: In ajun de CAMPANIE ELECTORALA, mereu se incinge atmosfera